


O mnie
Cześć!
Mam na imię Aneta.
Świadomym odżywianiem interesuję się od lat, wiedza którą posiadam i którą systematycznie poszerzam pozwala mi tworzyć zdrowe i witalne plany żywieniowe. Uwielbiam gotować, a słabość do dobrego jedzenia pozwala mi dobrze karmić siebie i najbliższych :-)
Zapraszam Cię do mojego świata, w którym pomogę Ci nawiązać dobrą relację z jedzeniem:-)
Zrozumiesz, że zdrowa dieta nie musi oznaczać pasma wyrzeczeń i umartwiania, a może stać się pretekstem do odkrywania własnego planu na zdrowie i dobre samopoczucie.
U mnie nie otrzymasz diety z „datą ważności”, a zdrowy i spersonalizowany drogowskaz żywienia, ustalony w zgodzie z Twoimi potrzebami i poczuciem wewnętrznej wolności.
Zapraszam Cię do studia dietetyczno-kulinarnego „Jak To Ugryźć”, w którym przekażę Ci wiedzę oraz najnowsze trendy w zakresie dietetyki i zdrowego żywienia, przeprowadzę Cię przez proces zmiany nawyków żywieniowych, udzielę cennych wskazówek, dzięki którym będziesz w stanie świadomie dokonywać codziennych wyborów żywieniowych.
Studio łączy moje pasje spotkań z ludźmi, zainteresowania kulinarne, a zarazem przekonanie, że dzięki świadomemu jedzeniu jesteśmy w stanie poprawić swoje zdrowie, sylwetkę oraz odzyskać życiowy balans.
Wychodząc z założenia, że najważniejsza jest profilaktyka oraz edukacja regularnie organizuję warsztaty kulinarne, których celem jest ukazanie praktycznej i smacznej strony zmiany nawyków żywieniowych.
W zakres moich usług wchodzą również wasztaty kulinarne dla dzieci i młodzieży, w trakcie których podczas kulinarnej przygody przekazuję prozdrowotne treści edukacyjne, zaszczepiam pasję do samodzielnego gotowania i otwierania się na nowe smaki.